Kevadekuulutaja

Päike on väljas ja kevad poeb vaikselt hinge.
 
Kevade algusega on kohal ka Hispaania maasikad, mis oma hooaja alguse kohta on ülletavalt mahlasemad magusad ja punased. 

 

Lisaks maitsele on maasikates palju kasulikke toitaineid, näiteks rauda, tsinki, vaske ja A, B, C, E ja K vitamiine.

Kõik loetletud vitamiinid ja mineraalained on head nahale, juustele, silmadele ja üleüldse kogu tervisele. Selleks, et kevadväsimus meid rünnata ei saaks, tuleb end värske ja vitamiinirohke toiduga turgutada.

Kõige parem on organismi turgutada tugevavärviliste marjade, puu- ja köögiviljadega, sest neis on rohkelt vitamiine, mis toidavad nahka, juukseid, silmi jne.

Miks ka mitte maasikaid serveerida koos kohupiimakreemi või vahukoorega! Hommikul panna pudrupeale või smuutisse! Õhtul lisada salatisse või koogi peale! Valikuid on mitmeid! Lisaks tõime oma tootevalikusse vahukoore ja kohupiimakreemi, et magustoit oleks kohe maiustamiseks valmis.
Maasikatest tegi ilusa pildi Marimell.