Me tuleme Pärnu!

Tere armsad Pärnu sõbrad! 

Meilt on tihti küsitud millal jälle Pärnusse tuleme ja kas iga nädal saaks ka tellida. Võtsime Teie soove kuulda ning alates sellest reedest (24.03.2017 k.a) oleme iga reede Pärnus. 

Nüüd on võimalik tellida kogu Vitamiinikulleri tootevalikust ning kuller toob kauba koju või kontorisse kätte.

Tellimus tuleks esitada päev varem hiljemalt kella 15:00. Seejärel toob kuller järgmisel päeval kauba ära. Tellimused alates 50 eurost toome Pärnu piires tasuta kohale. Alla 50 eurostele tellimustele tuleb juurde kulleri tasu 5 eurot.

Juhul kui tellimus esitatakse neljapäeva õhtul, siis saame kauba tuua järgmise nädala reedel vahemikus kell 9:00 – 10:00.

Tasuda saab eelnevalt pangalingi kaudu e-poes. 

 

Kevad on ametlikult kohal ning toidulauale võiks sattuda aina rohkem värkset – siit ka mõned soovitused:

Spargel – Euroopa spargel on värske, puhta maitsega ning vägagi tervislik. Nende valmistamine on lihtne: loputa jooksva vee all ning kuumuta kergelt mõned minutid kookosõlis pannil või vokil, või hoopis aurutada. Spargel on heaks lisandiks salatile või hommikusöögiks pošeeritud munaga. Sparglid on väga figuurisõbralikud ja hea toiteväärtusega, sisaldades enamjaolt vett, kuid ka kiudaineid ja valku. Sparglis leidub erinevaid vitamiine ja mineraalaineid. Hoida tuleb külmkapis.

450g rohelise spargli punt on 4,00 eurot.

Punased apelsinid – Apelsinid on praegu mahlased ja ideaalsed mahlaks. Punaste apelsinide üldine antioksüdantide sisaldus on kõrgem kui tavalistel apelsinidel ning ka veidi erinev maitse. Apelsinid sisaldavad ohtralt C-vitamiini, kiudaineid, folaate, kaltsiumi ja tiamiini (vitamiin B1).  1kg apelsine on 1,20 eurot.

Ja suurim kevadekuulutaja maasikas – Hispaania maasikad on juba üsna magusad ja maitsekad. Maasikad on väga head raua allikad, vitamiinirohked aga samas ka figuurisõbralikud! 1kg maasikaid on laotud kenasse puitkasti, mida on ilus kinkida või kodus lauale sättida.

1 kast on 7,00 eurot.

Jätkata saab veel viinamarjadega, bataadiga jms.

 

Ilusat kevade algust ning kohtume Pärnus!