5 põhjust miks tellida puuvilju koju või kontorisse

Tervisliku ja värske toidu söömine on meie tervisele oluline. Kõik teavad taldrikureeglit, et pool taldrikust peab olema köögi-ja/või juurviljad, kuid ometi tarbitakse neid vähem kui peaks. Söögikordade planeerimine ja ostmine on enamasti tüütu tegevus, kuid selleks oleme oma e-poes teinud erinevad kategooriad, et leiaksid kõik vajaliku kenasti üles.
Toome Sulle välja 5 head põhjust miks oma salat, marjad ja köögiviljad tellida Vitamiinikullerist ning sellega hoida kokku aega, raha ning toidulaud tervslik. Lisaks saab kauba mugavalt tellida koju või hoopis kontorisse, et töötajatele pakkuda värkseid vahepalasid.

1 –VÄRSKE KAUP
Meie laos ei seisa tooted pikalt, vaid vahetuvad nädalas korra või kaks. Ei pea muretsema, et tellitud õunad või lillkapsad on seisnud nädalaid. Pigem tellime kaupa lausa mitu korda nädalas, kuna mõned tooted müüvad end nii kiirelt läbi.
Teiseks on tooted muljumata. Viljad tulevad meile kastides, kus need komplekteerimise käigus kontrollitakse ning pakendatakse kliendile. Poes on tihti märgata kuidas kliendid kiivisid või avokaadosid pigistavad, et tunda nende küpsust. Meilt tellides pole vilju sedasi muserdatud.

2 – KAUP MUGAVALT KÄTTE
Tellitud kauba toome samal või järgmisel päeval Sulle soovitud kohta ära*. Saad päeval oma mitme päeva söögid planeerida ning ühest kohast kõik värkse ära tellida – salatid, marjad, idud, puuviljad, juurviljad ja muud köögiviljad.
Tellitud kauba pakendame võimalikult kompaktselt kokku, et Sul oleks seda mugav vastu võtta ning hoiustada.

3 – HOIAD AEGA KOKKU
Kui planeerid päev varem oma mitme päeva söögid, siis hoiad kokku aega, mis muidu kuluks poes ringi jalutades. Sul on õhtusöök/lõunasöök ja muu oluline juba mõeldud, siis ongi poes ainult vaja mõned tooted korvi valida ja koju rutata.

4 – SOODNE
Meil on head hinnad ning aegajalt ka sooduspakkumised erinevatele toodetele. Tasub kodulehel silma peal hoida.

5 – VÄHEM PAKENDEID
Kasutame pakendamisel taaskasutatavaid kaste ja võimaluse korral tooteid eraldi kilekottidesse ei paki. Väljaarvatud tooted mida on parem kilekotiga transportida nagu banaan, mis on külmakartlik ja peaks olema kilekotis. Seega ei tule ekstra pakendeid kilekottide näol ning saame hoida loodust.

Jälgi meid ka Instagramis ja jaga oma emotsioone meiega kasutades #vitamiinikuller

*Kahjuks praegu toob meile kuller ainult Tallinna piires kaupa kohale, kuid otsime usinalt omale koostööpartnereid, et kõik meie sõbrad üle Eesti saaksid kaupa tellida 🙂

Mõnusat ostlemist!
Sinu Vitamiinikuller