Kuidas tellida viie minutiga 35 kilo juurvilju?

Blogi marimell.eu osaleb kodukohvikuga Uue Maailma Festivalil ja nad jagasid oma blogis nippi, kuidas kiirelt ja suurema vaevata suurem kogus toorainet tellida.

Tegin just endale hoovikohviku jaoks nimekirja, et mida kõike vaja osta on ja siis tulin mõttele, et mille jaoks ma pean ise minema ja vedama kuskilt poest 35 kilo juurikaid, kui ma saan need edukalt tellida paari hiireklikiga Vitamiinikulleri lehelt, kirjutab Mari-Leen oma blogis.

Jah, kui sul on vaja kilo kartuleid ja kaks apelsini, siis pole tõesti vahet, aga kui sul on vaja varustada suurem kogus asju, siis ülimugav on teha seda ju veebist. Ja ma avastasin tellides, et Vitamiinikulleri lehel on see veel eriti lihtne.

Esmalt võtad lahti e-poe ja lisad valimatult ostukorvi kõike, mida sul vaja on.. NIPP: ära sisesta kogust!

Seejärel lähed juba ostukorvi vaatesse ja sisestad kogused, mis sa tahad. Iga asja juures eraldi ja ostukorvi lõpus “uuenda ostukorv” ja plaks, kõik on tehtud ja korraga!

35 kilo asju on ostukorvis nagu naksti. Enne maksma asumist sisesta sooduskoodide lahtrisse MARIMELL. Kusjuures, ma ei teadnud, kas see enam kehtib või ei, aga kehtis. 10% soodukat nagu maast leitud. Mina tellisin endale kogu laari reedeks ära ja nüüd pole muud kui ainult lihakraam reedel osta. Ja no nipet-näpet – prügikotid, kummikindad. Aga ma juba stressasin veits ette, et oh, mine ja otsi ja vali ja.. Lihtne! Tehtud.

Rohkem saate Marimelli tegelmiste kohta lugeda tema blogist. Kui Sinulgi on tulemas suurem üritus või soovid lihtsalt koju tellida värkseid puu- ja köögivilju, siis meie e-poest on seda mugav ja lihtne teha 🙂

Head kokkamist!
Sinu Vitamiinikuller