Tagasi linna!

Olete märganud, et sügis on juba kohal? Märkamatult on saabumas september, soe suveöö on muutunud kargeks sügisööks ning päike tahab aina varem kuule ruumi teha. Kuigi rannapuhkused on möödas, siis ilus värvikirev aeg on tulemas 🙂

Algav september toob lapsed tagasi linna ja töömesilased sukelduvad täie energiaga töösse, ei tasu unustada, et sügisel tuleb hoolikalt oma tervise eest hoolitseda. Külmade ilmade tulekuga on kerge külge saada mõni külmetushaigus, mistõttu peaks toidulaud olema värviline ja täisväärtuslik.

Oleme kokku pannud kombo tervislikest vahepaladest, mida panna lapsele koolikotti ja miks mitte ise ka tööle kaasa haarata! Olgu selleks banaan, pakk värskeid porgandeid või karp mustikaid. Tervislik vahepala annab nälja korral enerigat ja vitamiine ning saad rahuliku südamega saiakesest mööda vaadata.

Meie kombost leiad 2 pakki mustikaid, mis on head silmadele, sisaldades rohkelt seleeni, tsinki ja C-vitamiini;

2 pakki Crispy porgandeid, milles on rikkalikult A-vitamiini ja beeta-karoteeni. A-vitamiin hoolitseb silmanägemise ja beeta-karoteen naha eest. Tasub kohe terve pakike nahka pista!

500g karp viinamarju, kus ohtralt vaske, rauda ning mangaani, mis koos aitavad vereloomele kaasa ning tugevdada immuunsust.

2 pakki söömisküpseid kiivisid, mis on suurepärane C-vitamiini allikas. Eriti oluline on värskeid C-vitamiinirikkaid toite süüa sügisel, enne kui gripihooaeg algab!

2 mango-banaani-õunamahla, mis on pressitud värsketest puuviljadest ja ilma säilitusaineteta, jättes alles kõik vitamiinid ja mineraalained.

2 pakki õunakrõpse, mis on hea ja tervislik magus vahepala snäkk, sisaldadaes kiudaineid, ja looduslikke suhkruid, mis annavad energiat ja tõstavad tuju!

Kõik see hea kombo on kokku 20 eurot. Omaltpoolt lisame veel tasuta banaani, et igaks tööpäevaks tervislik vahepala kotti pista. Banaanid sisaldavad rohkelt suhkruid ja kaaliumit, mis annavad energiat, muudavad erksamaks ja aitavad õppida.

PS! Vitamiinikombo toome tasuta kohale, kui kasutate salasõnana kupongi „tagasilinna“

Kombost saad nii palju erinevaid vitamiine, et hoida vaim erksana ja keha tervena! Nagu öeldakse – terves kehas, terve vaim!

Telli kombo siit – vitamiinikombo – lisa salasõna ja NAUDI!

Tervislik elustiil algab täisväärtuslikust toidust ning regulaarse treeninguga!